3- وتخلطيهم مع الدجاج وتدخليهم الثلاجة لتاني يوم افضل
4- بالنسبة لمقادير الزبادي مع الدجاج انا عملت 2 كوب زبادي على 3/4 دجاجة بعد كده بتمسحي الدجاج كويس من الزبادي وتشويه على الشواية حسب الموجود عندك انا شويته على الشواية اللي فوق النار.
5- وتقلبيه من حين لآخر ومش بتاخد وقت في النضج وياسلام لو شواية الفحم وممكن بدل الشوي تحطيها في صينية ع النار من فوق لحد ماتنزل كل المياه اللي فيها وتزوديها ماء بنسب قليلة لحد ماتنضج ولما تنضج تدخليها الفرن ع الشواية عشان تتحمر